Till minne av Isaac Carlson

Härmed inbjudes ni vänner, bandyspelare, ledare och familjer och alla andra till en minnes match för vår fina Isaac Carlson som tragiskt nog omkom i en trafikolycka tidigare i år. Vi vill väldigt gärna att ni kommer och hjälper oss hedra Isaac i Relitahallen på lördagen den 1/12-2018 kl 14.45, då en match kommer spelas mellan Sirius P-19 och UNIK P-19.

Isaacs matchtröja kommer att hissas upp i taket, (tröjan kommer att senare ramas in och hängas upp i Relita hallen) de kommer spelas lite musik och hållas en tyst minut och Eric Vängelin kommer prata lite. Sirius laget som var Isaacs lagkamrater kommer hedra honom med svarta bindlar på vänster arm som kommer bäras under hela säsongen.

Under denna match kommer det att finnas en kiosk med kaffe, bullar, korv, läsk och lite godis till försäljning och alla dessa pengar kommer gå till en minnesfond som vi och Isaacs familj med flera startat i Isaacs namn. Information om denna fond kommer att finnas på plats i Relitahallen, det vi kan säga är att den kommer gå till förmån för ungdomar och barn som vill spela eller håller på med bandy och bandykul. Det kommer även gå att skänka pengar som privatperson, lag eller företagare, alla gåvor är välkomna.
Vi hoppas på att så många som möjligt vill komma denna dag och de är därför bra om ni kommer en stund innan. Kl 14.25 är nog en bra tid att vara på plats så hinner ni med att läsa om fonden och passa på att köpa lite fika och annat gott i kiosken.
Om ni vill veta något mer om denna dag eller vill vara med på något sett kan ni höra av er till mig Camilla Vängelin på mailen: lillmillans2323@gmail.com
Varma hälsningar Familjen Vängelin och Sirius P-19

21 november 2018