Om skolan

Tiundaskolan är en skola i tiden och för framtiden – vi rustar våra elever med kunskap och profiler.

I augusti 2018 flyttade ca. 800 elever och 80 medarbetare in i nybyggda Tiundaskolan. Hållbara pedagogiska lokaler där skolans redan framgångsrika pedagogik kan vidareutvecklas. Med lärmiljöer som uppmuntrar till delaktighet, nyfikenhet, fantasi och samarbete – som främjar framtidkompetenser som krävs i vårt digitala kunskapssamhälle i snabb förändring. Vi ska rusta våra elever inför det livslånga lärandet, så att de klarar av att hantera framtidens möjligheter och utmaningar inom utbildning och yrkesliv – som ansvarsfulla samhällsmedborgare. Se bildspelet HÄR.

Vi finns även på Facebook: www.facebook.com/tiundaskolan samt Instagram: www.instagram.com/tiundaskolan_uppsala

Uppdaterad:

Andra sidor under: Om skolan